Wiosenny twarożek ze śmietaną, rzodkiewkami i ziołami

Kinga Paruzel

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Chcesz odkryć więcej przepisów? Odwiedź kanał Kuchnia Lidla na You Tube!

Przygotuj:

  • termorobota kuchennego MC Smart

Sposób przygotowania:

KROK 1: PRZYGOTOWANIE DODATKÓW

Do pojemnika miksującego dodajemy 7 rzodkiewek, 2 łyżki szczypiorku oraz 2 łyżki koperku. Całość miksujemy za pomocą termorobota kuchennego MC Smart, wykorzystując program gotowanie wg własnych ustawień / czas 5 sekund / obroty 6. Następnie zgarniamy składniki za pomocą szpatułki na dno pojemnika.

KROK 2: PRZYGOTOWANIE TWAROŻKU

Dodajemy twaróg, wlewamy zawartość jednego opakowania śmietany 18%, wszystko doprawiamy solą i pieprzem. Całość mieszamy, wykorzystując program gotowanie wg własnych ustawień / czas 10 sekund / obroty 4.

KROK 3: PODAJEMY TWAROŻEK

Przekładamy twarożek z urządzenia do miseczek lub na talerze i podajemy.

  • DRUKUJ
  • wyślij listę
    zakupów

Komentarze (0)

Avatar

Newsletter

Bądź na bieżąco z nowościami
Kuchni Lidla!